Maha anneleri sağlık endişelerine 'titiz şeffaflık' çağırıyor

poem

New member
Bu içeriğe erişim için Haberler'e katılın

Ayrıca, hesabınızla ücretsiz olarak seçilen makaleler ve diğer premium içerik için özel erişim – ücretsiz.

E -postanızı girip devam ederek devam ederek, Haberler'un finansal teşvik bildirimimizi içeren kullanım şartlarını ve gizlilik politikasını kabul ediyorsunuz.

Geçerli bir e.

Sorun mu yaşıyorsunuz? Buraya tıklayın.

Anneler bugün ailelerinin sağlığı ve refahı hakkında giderek daha fazla konuşuyorlar-ve birçoğu Make America Healthy (Maha) girişimine atlıyor.

Ülke genelindeki anneler artık gıdalarda bulunan yapay bileşenler, kronik hastalık için önleyici adımların önemi ve diğer temel sağlık endişeleri hakkında vokal. (Makalenin üst kısmındaki videoya bakın.)

“1000 Saat Dışarıda” ebeveynlik podcast'inin ev sahibi Ginny Yurich, Michigan, Michigan'dan Washington, DC'ye sürdü, 29 Ocak'ta Capitol Hill'deki onay duruşmasında Robert F. Kennedy Jr. .

Amerika'yı Tekrar Sağlıklı Yapın: Hareket hakkında ne bilmeli

“Alerjiler de dahil olmak üzere, çocuklar arasında sağlıkta olağanüstü bir düşüş fark ettik [and] Duyusal İşleme Bozukluğu, “Beş kişilik bir anne olan Yurich, Haberler Digital'e söyledi.

Bütünsel egzama tedavileri konusunda uzmanlaşmış, Charlotte, Kuzey Carolina'da bir çocuk doktoru olan Ana-Maria Tapınağı, Haberler Digital'e Maha'nın ebeveynleri “bu sağlıksız dünyada sağlıklı çocukların nasıl yetiştirileceği” konusunda eğitme çabalarını desteklediğini söyledi.

Ülkenin dört bir yanından gelen anneler, Robert F. Kennedy Jr.'ın HHS Sekreteri adayı olarak onaylanmasını desteklemek için Washington DC'ye gitti. Soldan sağa resimde: Hilda Labrada Gore, Ana-Maria Tapınağı ve Ginny Yurich. (Haberler Digital)

“Üçü de [my children] 2007'de süper hasta [and] Birçok kronik ilaçta, “dedi Temple.

“Bana sonsuza dek kronik ilaçlarda olmaları gerekecekleri söylendi ve bu onun hastalıklarını uzak tutacak.”

Kanserli Kadın, hayatını kurtardığını söylediği diyeti ortaya çıkarıyor

Bu cevabı kabul etmeyi reddeden Temple, ailesinin diyetini ve yaşam tarzını değiştirdi ve daha doğal bir alternatif aradı.

“Bütün çocuklarımız ilaçlardan çıktı. Ve çocuklarımın hayatları değiştiği için sağlığım [changed]. Ayrıca klinikte hastalarıma farklı şeyler vaaz etmeye başladım. “

RFK Jr

RFK Jr.'ın Capitol Hill'deki onay duruşmasında bir anne “ (Getty Images)

Washington DC'de “bilge gelenekler” podcast'ine ev sahipliği yapan Washington DC'de bütünsel bir şifacı olan Hilda Labrada Gore, Haberler Digital'e, “Make America Again Again hareketinin dualarıma bir cevap olduğunu söyledi.”

Marla Maples, RFK JR'nin ortasında Amerikalılar için daha sağlıklı gıda seçimlerini savunuyor. Duruşma

Dört yaşın annesi, “Gelecek nesile yardım etmeliyiz. Kronik hastalığı sona erdirmemiz gerekiyor,” dedi.

“Gelecek nesile yardım etmeliyiz. Kronik hastalığı sona erdirmemiz gerekiyor.”
Gore'a göre, Maha hareketi Amerikalıların sağlığı kendi ellerine geri döndürmesiyle ilgili.

“Kennedy'nin bununla ilgili olduğuna inanıyorum.” İnsanlara seçenekler verelim … istedikleri takdirde farmasötik ilaçlara veya aşılara sahip olabilirler, ama diğer alternatifleri de seçebilirler. “

Sağlık bültenimize kaydolmak için buraya tıklayın

Gore, “HHS başkanı olarak göreve geldiğinde tüm şeffaflık felsefesini seviyorum. Titiz şeffaflığa sahip olacak. Bu tüm ebeveynlere ve gelecek nesillere bir hediye olacak.”

Okulda hasta hasta

Amerikalı ebeveynler ve aileler “istedikleri takdirde farmasötik ilaçlara veya aşılara sahip olabilirler, ancak diğer alternatifleri de seçebilirler” dedi. (Istock)

Amerika'da MOMS'un kurucu direktörü olan Zen Honeycutt, Haberler Digital'e, kuruluşunun misyonunun “anneleri ve diğerlerini sağlıklı topluluklar yaratmak için eylemler ve çözümlerle eğitmek ve güçlendirmek” olduğunu söyledi.

Kuzey Carolina merkezli Honeycutt, Maha hareketinin çok fazla ivme kazandığını söyledi; İnsanlar şimdi annelerin medyada ve sosyal medyada söylediklerine dikkat ediyorlar.

The America Make America Again hareketindeki en iyi etkileyiciler hareket: Listeye bakın

“Kennedy, bu malzemelere gıda tedarikimizde izin verilmeden veya en azından etiketlenmeden önce gerçek güvenlik protokolleri olduğundan emin olacak” dedi.

“Şeffaflık çağrısında bulunuyor.”

Kennedy/ Anne ile Anne

Bir Maha Anne, “Kennedy, bu malzemelere gıda arzımızda izin verilmeden veya en azından etiketlenmeden önce gerçek güvenlik protokollerinin bulunduğundan emin olacak. Şeffaflık çağrısında bulunuyor.” Dedi. (AP fotoğrafı/Ben Curtis; Istock)

Honeycutt, Kennedy'nin onaylanıp onaylanmadığını, Maha hareketinin “durdurulamaz” olduğunu söyledi.

“Amerika'yı tekrar sağlıklı hale getirme geleceği konusunda çok olumlu hissediyorum.”

Üç kişilik bir anne olan Kaliforniya, San Joaquin County'den Denise Aguilar, Haberler Digital'e “birçok farklı Maha parçasını beklediğini” söyledi.

Sağlık bültenimize kaydolmak için buraya tıklayın

“Devlet okulunda bir çocuğun annesi olarak, çocuklarımızın hangi yiyeceklere verildiğini ele almamız ve diğer ülkelerin yasakladığı malzemelere hitap etmemiz çok önemlidir, böylece çocuklarımızı kronik sağlık koşullarından iyileştirmede adımlar atabiliriz Birçok farklı faktörle karşı karşıya kalıyorlar. “

aşı çocuk

“[I am] En heyecanlı… aşılar için altın bir test standardı uygulamak ve yiyecek ve suyumuzla karşılaştığımız sorunları ele almak, “dedi RFK Jr. (Istock)

Aguilar, okullardaki aşı zorunluluğuna odaklanarak sağlık için ebeveyn haklarını teşvik eden bir kuruluş olan Freedom Angels'ın kurucu ortağıdır.

“[I am] En çok aşı üreticilerini sorumlu hale getirmek, aşı için altın bir test standardı uygulamak ve yiyecek ve suyumuzla karşılaştığımız sorunları ele almak için en heyecanlı.

“Anneler tıbbi özgürlük hareketine başladı, onu sürdürüyorlar ve onlar yüzünden dayanacak.”
New York merkezli bir çocuk doktoru ve Highline Modern Medicine'in tıbbi direktörü Dyan Hes, Haberler Digital'e, “İnsanlar aşılardan önce yüksek çocukluk mortalitesini unutuyor” dedi.

“Covid aşısının insanları bir aşı görevinden şüphelendiğini anlıyorum, ancak 25 yıllık pratiğimde, aşıların kendi çocuklarımı korudukları için hastalarımı koruduğundan eminim.” .

Daha fazla sağlık makalesi için ziyaret edin www.Haberler/health

Tahoe, California Gölü'nden bir anne olan Tara Thorton, Aguilar ile Freedom Angels'ı kurdu.

“Anneler tıbbi özgürlük hareketine başladı, onu sürdürüyorlar ve onlar yüzünden dayanacak,” dedi Thornton Haberler Digital'e.

Haberler uygulamasını almak için buraya tıklayın

“Yemek, su, hava ve ilaçlarımızda çocuklarımızı ve diğer herkesi toksinleri zehirliyoruz ve onları çıkarmamız çok önemli.”

Haberler Digital'den Sydney Borchers raporlamaya katkıda bulundu.