Kelly Ripa, alkol bırakmanın onu bu kadar kilo almasını itiraf ediyor

poem

New member
Kuru Ocak ayında bazı insanlar yılın ilk ayı için şişeyi bıraktığından, alkolü ortadan kaldırmanın sağlık yararları gündemde.

Ancak TV kişiliği Kelly Ripa, ABC'nin “Live With Kelly ve Mark” adlı ev sahibi Kelly Ripa, alkol vermenin onun üzerinde beklenmedik bir etkisi olduğunu açıkladı.

Çarşamba günkü bölümde, Andy Cohen Ripa'nın yanında bulunduğu zaman, “Ocak ayının ortasında” olduğunu ortaya koydu.

Cerrah General'in uyarısından sonra alkol kullanımını ve kanser riskini azaltmak için 6 ipucu

“Genellikle, biraz kilo kaybı geliyor,” dedi. “Bu henüz gerçekleşmiyor.”

Mark Consuelos ve Kelly Ripa, 10 Mart 2024'te California, Hollywood'da 96. Yıllık Akademi Ödülleri'ne katılıyor. (Jeff Kravitz/FilmMagic)

Ripa, 2017'de içmeyi bıraktığında, “kilo kaybının rüzgarının” olmasını beklediğini söyledi.

“Çünkü herkes, 'Çok sıska olacaksın… onu kaybetmeyi göze alamazsın' gibi. “12 kilo aldım!”

'Kuru Ocak' gerçekten sağlığınızı iyileştiriyor mu? İşte bilmeniz gerekenler

“İnsanların bu 'büyülü kilo kaybını' anlamıyorum [imply]”Devam etti.” Sanırım şekerleri yemeye başladım … çünkü görünüşe göre alkol çok fazla şeker gibi. “

2020'de Ripa, People dergisine kendisinin ve arkadaşlarının 2017'de ayık bir ay denemeye karar verdiğini ve “yolu sevdiğini açıkladı. [she] keçe.”

Kelly Ripa, Variety'nin 2023 Power of Women etkinliğine katılıyor

Kelly Ripa, 4 Nisan 2023'te New York'taki Grill'de Variety'nin 2023 Power of Women etkinliğine katılıyor. (Dia Dipasupil/Getty Images)

“Ağır bir içici olduğum için değil – sarhoş olan biri değildim – ama bir kızın akşam yemeğinde iki bardak şarap gibi bile, ertesi sabah hissederdim.” Dedi.

“Sadece ona geri dönme ihtiyacını veya arzusunu hissetmedim,” diye devam etti Ripa. “Bu gerçekten bir seçim ya da düşünce değildi, sadece 'Evet, sanırım artık içmiyorum.' '

Alkolün kilo üzerindeki etkisi

MIDI Sağlık Genel Müdürü ve Kadın Sağlığı ve Kilo Yönetimi Uzmanı Dr. Kathleen Jordan, azaltılmış kanser riski ve kilo kaybı da dahil olmak üzere alkolü ortadan kaldırmanın veya sınırlamanın bazı sağlık yararlarını paylaştı.

Sağlık bültenimize kaydolmak için buraya tıklayın

Kaliforniya merkezli doktor Haberler Digital'e verdiği demeçte, “Daha az içmek, içeceklerdeki yüzlerce kaloriyi (içecek başına 160 ila 400 veya daha fazla kalori) ortadan kaldırıyor ve daha az içmeye genellikle daha az gece atıştırmalık eşlik ediyor.”

“Daha az alkol aynı zamanda vücudunuzun iyi bir gece uykusu almasına yardımcı olurken, kötü uyku kilo alımı ile ilişkilidir. Alkol derin bir uykuya ulaşma yeteneğine müdahale eder, bu da gündüz yorgunluğuna ve halsizliğe ve nihayetinde kilo alımına katkıda bulunur.”

Kişinin eli şarabı bardağına dökülmesini reddeder

Bir doktor, alkolü sınırlamak veya ortadan kaldırmanın bireye bağlı olarak çeşitli sağlık etkileri olabilir. (Istock)

Ancak Alkolün sınırlandırılmasının bu faydaları herkes için oluşturmayabileceğini belirtti.

Düşük veya ılımlı içenler alkolü ortadan kaldırdıktan sonra kilo alımı yaşarsa, uzman bunun büyük olasılıkla atıştırmalık veya şekerli mocktails ile içmenin yerine geçmesinden kaynaklandığını söyledi.

Daha fazla sağlık makalesi için ziyaret edin Foxnews.com/health

Ürdün, “sinir yeme” ve içme alışkanlığı doyuracak kabarcıklı, düz veya süslenmiş su da dahil olmak üzere alkolün farklı su varyasyonlarıyla değiştirilmesini önerdi.

Kuru Ocak, iklim soğuk ve karanlık olduğunda, çoğu Amerikalı iç mekanda daha fazla zaman geçirme eğilimindedir.

Haberler uygulamasını almak için buraya tıklayın

İçme ve kilo almayı önlemenin faydalarını desteklemek için Jordan, kış aylarında bile fiziksel aktiviteye ayak uydurmasını tavsiye etti.

Angelica Stabile, Haberler Digital için bir yaşam tarzı muhabiridir.