İnsan uzun, mutlu bir hayat yaşamanın sırrını bilir ve bunun tek bir aktiviteyle ilgisi vardır

poem

New member
92 yaşında olan bir adam sadece seçtiği faaliyette hala rekabet etmekle kalmıyor, aynı zamanda başkalarına uzun, sağlıklı ve tatmin edici bir yaşamın nasıl yaşayacağının sırlarını öğretiyor.

Emekli bir araç üreticisi olan Ivan Pedley, haftada iki kez ping-pong oynuyor ve yakın zamanda durma planı olmadığını söyledi.

Haber ajansı SWNS'nin bildirdiğine göre, üçün büyükbabası 14 yaşındayken raket sporunu aldı. Şimdi, 78 yıl sonra hala oynuyor.

'Ben bir doktorum – işte daha uzun, daha sağlıklı bir yaşam için takip ettiğim sağlıklı yaşam rutini'

Emekli, Staffordshire, West Midlands, İngiltere'deki Great Wyrley Masa Tenis Kulübünde haftada yaklaşık 14 maç oynuyor.

SWN'ler, sık sık çok daha genç olan rakiplere karşı çıkıyor.

Ivan Pedley, bir seferde üç saate kadar haftada iki kez aktiviteden hoşlanan 92 yaşında bir ping-pong oyuncusu. (SWN'ler)

Ve zamanla biraz yavaşlamış olsa da, Pedley nadiren masayı devirdiğini ve spordaki başarının tamamen “teknik” ile ilgili olduğunu söyledi.

Düzenli ping-pong oyununun formda ve sağlıklı kalmasına yardımcı olduğunu ve üst yıllarına iyi oynamaya devam etmenin şimdiye kadar yaptığı en iyi şey olduğunu söyledi.

“Bu şimdiye kadar yaptığım en iyi şey.”
West Midlands, Walsall'da yaşayan Pedley, “Her dakikasının tadını çıkarıyorum.” Dedi.

Bu kahvaltı yemeklerini yemek daha uzun yaşamanıza yardımcı olabilir, çalışma

“Bu şimdiye kadar yaptığım en iyi şey. 92'den daha büyük kimseyi tanımıyorum.”

Ivan Pedley, Ping Pong Oyuncusu

Emekli Pedley her hafta yaklaşık 14 maç ping-pong oynuyor. (SWN'ler)

Oynayan diğerlerinin “daha hızlı” olabileceğini, “hepsinin teknikte olduğunu” söyledi.

“60'lı yaşlarında birçok insan” dedi, ama ben de gençleri oynuyorum. Ben de herkesi kulüpte oynamaya çalışıyorum.

Bir beyin sağlığı uzmanı, daha uzun yaşamak için her gün bu 5 şeyi yapın

“Sağlığım kaldığı sürece elimden geldiğince devam edeceğim. Arka tarafta oturmak kimseye yardım değil.”

İlk olarak gençken ping-pong tutkusunu bulduğunu ve 20'li yaşlarındayken bir süre gitmesine izin verdiğini söyledi.

Ivan Pedley

Pedley (Center, Front), ping-pong oynamaktan emekli olma planının olmadığını söyledi. Üç yaşın büyükbabası ve ilk önce bir genç olarak raket sporunu aldı. (SWN'ler)

Ancak 60'lara ulaştığında, tatildeyken bir arkadaşıyla bir şans maçından sonra spor sevgisini yeniden keşfetti.

Daha sonra tekrar düzenli olarak oynamaya başladı ve aynı zamanda bowling, yüzme ve judo ile uğraşmaya devam etti. O kahverengi bir kemer.

“Kendimi sağlıklı tutmayı seviyorum.… Devam etmeye devam ediyorum.”
Pedley, bugünlerde oynadığı kişilerdeki beceri standardı nedeniyle ping-pong'da daha iyi olduğuna inandığını söyledi.

II. Dünya Savaşı gazisi 100 yaşına girer, uzun, sağlıklı bir yaşamın sırlarını ortaya çıkarır

Şaka yoluyla, “Bunlara izin veriyorum [them] Yine de bazen kazan, çünkü onları cesaretlendirmek istemiyorum. “

Pedley, Salı ve Cuma günleri kulübe gittiğini, her seferinde üç saate kadar geçirdiğini söyledi.

Ivan Pedley

Pedley, ping-pong'un formda ve sağlıklı kalmasına yardımcı olduğunu ve kıdemli olarak oynamanın şimdiye kadar yaptığı en iyi şeylerden biri olduğunu söyledi. (SWN'ler)

“Burada oturmak ve hiçbir şey yapmamak istemiyorum” dedi. “Kendimi sağlıklı tutmayı seviyorum.… Devam ettim. Kalkımı ve yapmamı sağlıyor.

Sağlık bültenimize kaydolmak için buraya tıklayın

“Taahhüt ettikten sonra, denemelisiniz.

“Her zaman kalbini içine koyacak.”
“Amatör yarışmalar yaptım. Masa tenisinde elde ettiğimden sertifikalar aldım.”

Daha fazla sağlık makalesi için FoxNews.com/health adresini ziyaret edin

Kulüp sekreteri Tony Reeds, SWNS'e Pedley/hakkında bilgi vererek “Her zaman kalbini içine koyacak,” dedi.

Pedley'nin ping-pong oynamak için kulübe gelen “herkese” karşı oynayacağını söyledi.

Ivan Pedley ping pong oynuyor

Pedley bir maç sırasında solda gösterilir. Yıllar boyunca yavaşlamış olsa da, hilenin “tekniğin hepsinde” olduğunu söyledi. (SWN'ler)

Ivan Pedley

92 yaşındaki çocuk genellikle çok daha genç rakiplere karşı çıkıyor. (SWN'ler)

“Şu anda mobilyaların bir parçası. İyi oyunları vardı.”

Pedley insanlara, “Zinde kalmak istiyorsanız, bunu yapmanın yolu bu” diyor.

Haberler uygulamasını almak için buraya tıklayın

Sağlık ve tıp uzmanları uzun zamandır, yaşlı insanlar aktif kalmak, iyi yemek, başkalarına bağlı kalmak ve kendilerine hem fiziksel hem de zihinsel olarak başka şekillerde de ilgilenmek için akıllıcadır.

Maureen Mackey, Haberler Digital'deki Lifestyle'ın yönetici editörüdür.