Donald Trump'ın kızı Ivanka Trump, fitness rutinine popüler kendini savunma uygulamalarını da ekliyor

poem

New member
Bu içeriğe erişim için Haberler'e katılın

Ayrıca hesabınızla belirli makalelere ve diğer premium içeriklere özel erişim – ücretsiz.

E-postanızı girip devam düğmesine bastığınızda, Mali Teşvik Bildirimimizi içeren Haberler'in Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.

Geçerli bir e.

Sorun mu yaşıyorsunuz? Buraya tıklayın.

Başkan Trump'ın kızı Ivanka Trump'ın aktif bir yaşam sürdüğü biliniyor.

Üç çocuk annesi ve açık hava sporlarını seven 43 yaşındaki oyuncu, her zaman hareket halinde ve son zamanlarda fiziksel aktivite karışımına jiu-jitsu'yu da ekliyor.

Yakın zamanda “The Skinny Confidential Him & Her” podcast'inde yer alan Trump, kızı Arabella'nın 11 yaşındayken kendini savunmayı öğrenmeye ilgi duyduğunu paylaştı.

IVANKA TRUMP, BEDENİNİ 'DÖNÜŞTÜREN' FITNESS RUTİNİNİ PAYLAŞIYOR: 'GÜVENLİ VE İSTİKRARLI'

“Ben sadece o kadar hayranlık duyuyorum ki [her]”Trump kızı hakkında şunları söyledi.

“Bana geldi ve 'Bir kadın olarak kendimi nasıl savunacağımı bilmem gerektiğini hissediyorum ve bunu yapabileceğime dair henüz bir güven düzeyim yok' dedi.”

Ivanka Trump, Haziran 2017'de Beyaz Saray'ın Güney Çimenliğinde düzenlenen kongre pikniği sırasında kızı Arabella Rose Kushner ile Gül Bahçesi'nde oynuyor. (Alex Wong/Getty Images)

Trump şöyle yanıt verdi: “11 yaşındayken… Kendimi fiziksel olarak nasıl savunacağımı düşünmüyordum ve bunun çok havalı bir şey olduğunu düşündüm.”

Kendini savunma seçeneklerini araştırdıktan sonra Trump, şu anda 13 yaşında olan Arabella'yı Miami, Florida'da Valente Kardeşler'in jiu-jitsu (dövüş sanatları) derslerine kaydettirdi ve kısa sürede tüm aile de katıldı.

UZMAN RENER GRACIE'DEN 4 KİŞİSEL SAVUNMA İPUCU İLE GÜVENDE KALIN: 'KOLAY BİR HEDEF DEĞİL'

“[Arabella] katılmamı istemeye başladı, ben de katıldım” dedi. “Sonra iki oğlum da ablalarının yaptığını yapmak istedi. Daha sonra eşim de katıldı… Herkese hayırlı olsun.”

“Neredeyse hareketli bir meditasyon gibi.”
Artık jiu-jitsu'da mavi kuşak sahibi olan Trump, sporun “fiziksel hareketlerle iç içe geçmesinden” hoşlandığını açıkladı.

“Neredeyse hareketli bir meditasyona benziyor çünkü hareketler çok mikro” dedi. “Üç boyutlu satranç gibi.”

“Bunda gerçek bir maneviyat var… bir nevi samuray geleneğine, kültürüne ve bilgeliğine dayanan bir temel.”

Başkan Trump'ın Beyaz Saray'daki ilk döneminde Ivanka Trump, fitness konusuna çok az odaklandığını, kocası Jared Kushner ile yalnızca haftalık koşular yaptığını ve “evde çocukları kovaladığını” belirtti.

RUCK NEDİR? BU POPÜLER FITNESS TRENDİ BÜYÜK KAZANÇLAR İÇİN TEMELLERE GERİ DÖNÜYOR

Trump, kendisinin “hiçbir zaman spor salonu insanı olmadığını” ancak sporu her zaman sevdiğini paylaştı.

Kayak, sörf ve padel tenis (tenis ve squash karışımı) ve turşu topu gibi “eğlenceli ve sosyal” olarak tanımladığı raket sporlarından hoşlandığını söyledi.

Ivanka Trump ve Jared Kushner yürüyüşe çıktı

Ivanka Trump ve Jared Kushner, 10 Aralık 2022'de Miami, Florida'da çocuklarıyla birlikte yürüyüşe çıktılar. (MEGA/GC Görselleri)

'Farkındalığı artırıyoruz'

Podcast'te Trump, fiziksel uygunluk ve felsefeyi birleştirdiği için jiu-jitsu'ya ilgi duyduğunu söyledi.

Ayrıca, tehdit oluşturan birine zarar vermek zorunda kalmadan önce kendini tehlikeli bir durumdan nasıl çıkarabileceğine de odaklandığını belirtti.

83 yaşındaki MARTHA STEWART, BU RUTİNLE Zinde ve Esnek Kalıyor

Trump şöyle devam etti: “Bu becerilere sahip olmak, kavgaya girme olasılığınızı artırmıyor, aksine azaltıyor.”

“Bir durumdan bir şekilde kurtulabileceğinize dair güvene sahip olduğunuzda, farkındalığı artırmaya gerçek bir odaklanma vardır.”

Ivanka Trump'ın dalgaları

Ivanka Trump, Başkan Trump'ın 20 Ocak 2021'de ayrılması için Maryland'deki Andrews Ortak Üssü'ne varırken el sallıyor. (Alex Edelman/AFP, Getty Images aracılığıyla)

Kaliforniya'daki Gracie Üniversitesi'nde jiu-jitsu baş eğitmeni Rener Gracie, Haberler Digital ile daha önce yaptığı bir röportajda, gerçekten güvenilir olan tek becerilerin “kas hafızasında ustalaşılan” beceriler olduğunu vurguladı.

Bunun, Brezilya jiu-jitsusu gibi “kaldıraç temelli ve konu üzerinde fiziksel bir avantaja sahip olmanıza dayanmayan” kendini savunma yöntemlerinin kapsamlı bir şekilde uygulanmasıyla gerçekleştiğini belirtti.

“Bu becerilere sahip olmak, kavgaya girme olasılığınızı artırmaz, aksine azaltır.”
“Bununla kastettiğim güç, hız, güç ve büyüklük; çünkü neredeyse her durumda saldırgan, fiziksel olarak kendisinden aşağı olduğunu düşündüğü birini hedef alacak.”

KATE MIDDLETON HER GÜN KAHVALTIDA BU KALP SAĞLIĞINA SÜPER YİYECEĞİ YİYOR

Ailesi Brezilya jiu-jitsu'sunu ve UFC'yi (Ultimate Fighting Championship) yaratan Gracie, jiu-jitsu'nun “çok rağbet gördüğünü”, çünkü birinin “kendisini güvende tutabilecek temel becerileri geliştirmesinin yalnızca haftalar veya aylar sürdüğünü” söyledi. şiddetli fiziksel karşılaşma.”

'Dönüştürücü' kuvvet antrenmanı

Ivanka Trump, kendini savunma becerilerinde ustalaşmanın yanı sıra, yakın zamanda fitness rutininde halter ve direnç antrenmanını da içerecek şekilde bir değişiklik yaptığını açıkladı.

Trump, Instagram'da spor salonunda çeşitli ekipmanlarla yapılan farklı egzersizleri gösteren bir video yayınladı ve başlıkta öncelikle kardiyo, yoga ve Pilates'e odaklandığını belirtti.

“Miami'ye taşındığımdan beri ağırlık kaldırma ve direnç antrenmanına odaklandım ve bu, kas geliştirmemde ve vücut kompozisyonumu hayal etmediğim şekillerde değiştirmemde dönüştürücü bir rol oynadı” diye yazdı.

“Squat, deadlift, menteşe, itme ve çekme gibi temel, zaman içinde test edilmiş ve basit hareketler üzerine kurulu bir kuvvet antrenmanı yaklaşımına inanıyorum. Bunlar benim antrenmanımın temel taşlarıdır ve yaşam boyu fonksiyonel güce vurgu yapar.”

Daha fazla Sağlık makalesi için şu adresi ziyaret edin: www.Haberler/health

Trump, ağırlığı artırmadan önce sonuçları garanti altına almak için forma öncelik vermenin “gerekli” olduğunu ekledi.

“Bu, her hareketin bütünlüğünü korurken güvenli ve istikrarlı bir ilerlemeyi sağlar” diye devam etti. “Hareket aralığını geliştirmek için seanslarıma hareketlilik çalışmalarını dahil ediyorum.”

Ivanka Trump'ın antrenmanı

Ivanka Trump Ekim ayındaki bir Instagram gönderisinde şöyle yazdı: “Temel, zaman içinde test edilmiş ve basit hareketler (squat, deadlift, menteşe, itme ve çekme) üzerine kurulu bir kuvvet antrenmanı yaklaşımına inanıyorum.” (Ivanka Trump/Instagram)

“Halter sadece gücümü değil aynı zamanda genel atletizmimi ve dayanıklılığımı da arttırdı” diye ekledi.

Trump, iki solo seans ve iki kişisel antrenör ile olmak üzere haftanın üç ila dört gününü güçlendirme antrenmanına ayırdığını söyledi.

SAĞLIK BÜLTENİMİZE KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYIN

Ayrıca protein alımını artırmanın da ilerlemesi açısından “kritik” olduğunu söyledi.

“Artık öğün başına 30 ila 50 gram arasında protein tüketiyorum” dedi. “İşe yarıyor… Hiç bu kadar güçlü olmamıştım!”

Jared Kushner ve Ivanka Trump Miami'de

Jared Kushner ve Ivanka Trump, 2 Mayıs 2024'te Miami Beach, Florida'da sahil kenarındaki bir restorana gelirken görülüyor. (MEGA/GC Görselleri)

Ayrıca Trump'ın hâlâ haftalık yoga seanslarından, çocuklarıyla açık havada vakit geçirmekten ve arkadaşlarıyla spor yapmaktan hoşlandığını söyledi.

“Ayrıca, kardiyovasküler kondisyonumu keskin ve dinamik tutmak için her hafta birkaç kısa (10 dakikalık), yüksek yoğunluklu aralıklı antrenman seansını (sprint gibi) dahil ediyorum” dedi.

FOX HABER UYGULAMASINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

“Bu dengeli yaklaşım, fitness rutinime yeni bir enerji kattı ve harika sonuçlar verdi.”

Haberler Digital, yorum yapması için Ivanka Trump'a ulaştı.