CEO, kahvenin bırakılmasının enerji seviyelerini ve üretkenliğini artırdığını söylüyor

poem

New member
Bu içeriğe erişim için Haberler'e katılın

Ayrıca, hesabınızla ücretsiz olarak seçilen makaleler ve diğer premium içerik için özel erişim – ücretsiz.

E -postanızı girip devam ederek devam ederek, Haberler'un finansal teşvik bildirimimizi içeren kullanım şartlarını ve gizlilik politikasını kabul ediyorsunuz.

Geçerli bir e.

Sorun mu yaşıyorsunuz? Buraya tıklayın.

Sabahın rutinlerinden kahveyi kesmek, bu ülkedeki çoğu kafein sever için yabancı bir konsept olacaktır.

Ancak bir CEO, kahveden ayrılmanın beklediğinden tam tersi olduğunu iddia ediyor.

Londra merkezli iletişim firması Movchan Ajansı CEO'su Nadya Movchan, Haberler Digital'e kahve alışkanlığını tekmelediğinden beri her zamankinden daha enerjik hissettiğini söyledi.

Günün belirli bir saatinde kahve içmek ölüm riskini azaltabilir, çalışma

CEO, ilk kez kahve ile çocukken tanıtıldığını ve annesinin “her zaman çok güçlü bir demleme içtiğini” söyledi.

“Çok büyürken, kahve içmenin tek yolu olduğunu düşündüm.”

Kafein, kahve çekirdeklerinde, çay yapraklarında ve daha fazlasında doğal olarak bulunan, uyanıklığı ve enerjiyi artıran kimyasal bir uyarıcıdır. (Istock)

Bir yetişkin olarak bağımlılığı hızla oluştu, dedi.

“Kahveyi sevdim. Tadı sevdim. Şu anda sana verdiği enerjiyi sevdim” dedi.

“Her zaman günüme normalde başlardım [with] İki kahve, eğer tamamen dürüstsem ve sonra gün boyunca birkaç tane daha. Sadece sevdim. “

Belirli kahve türleri içmek bazı sağlık yararları getirebilir, ancak eklentiler

Movchan, Aralık 2020'de üç haftalık bir Detoks kursuna kaydolana kadar kahve alışkanlıklarının “sorun olduğu” noktasında bile olduğunu fark etmedi.

Detoks, şarap, alkol, yağlı yiyecek ve elbette kahve gerektirmedi – Movchan'ın bildirdiği “böyle bir acı” idi.

Nadya Movchan, Movchan Ajansı CEO'su.

Nadya Movchan, Movchan Ajansı'nın CEO'sudur. Kahve içmeyi ilk kez bıraktığında, “İlk üç gün boyunca hayal edebileceğiniz en kötü yoksunluk semptomları aldığımı” söyledi. (Haberler)

“Çok önemli bir şey olmamıştı, ama başlangıçta benim için çok zordu” dedi. “İlk üç gün boyunca hayal edebileceğiniz en kötü yoksunluk belirtileri vardı.”

“Uyandığım andan uyuduğuma kadar korkunç bir baş ağrısı olduğunu söyledi. Enerjim yoktu.”

“Çok çılgın beyin sisi hissettim.”
Program, Movchan'ın “düşünemediğini” söyledi Detoks'a yardımcı olmak için çalışmayı önerdi.

“Enerjim yoktu. Çalışmam gerekiyordu” dedi. “Bu çok zordu çünkü çok çılgın beyin sisi hissettim.”

'Napukcino' Trend: Bir şekerleme öncesi kafein daha iyi uyumak için anahtar olabilir

Movchan, sabah uyanma ritüeli ve bir fincan kahve ile gününe başlaması için psikolojik olarak meydan okuduğunu söyledi.

Sadece üç gün içinde, Movchan her şeyi sorguladı, dedi.

Sonra, dördüncü günde büyük bir değişim vardı.

Bir ofis içinde yürürken iş kadınları sohbet et

CEO (resimde değil) kahve olmadan “farklı bir kişi” olduğunu fark etti. (Istock)

“Uyandım ve her zamankinden daha fazla enerjimin olduğunu fark ettim” dedi. “Beyin sisi yok, yorgunluk yok, baş ağrısı yok. Gerçekten şaşırtıcıydı.”

Movchan, kahve içerken çökme anları yerine gün boyunca aynı enerji seviyesini koruduğunu fark etti.

“Sabah o kafeini çıkardım, istikrarlı enerji seviyelerim olduğunu fark ettim” dedi. “Kafeine ihtiyacım yok.”

Kahve Vs. Matcha Tea: Sabah içecek seçiminiz senin hakkında ne diyor?

CEO, işteki üretkenliği de “yükseldi” ve öğle yemeğinden sonra uykulu hissetmiyordu.

Movchan ayrıca, daha sağlıklı, daha az kuru bir cilde sahip olmak da dahil olmak üzere kahveyi bıraktıktan sonra beklenmedik sonuçlar fark etti.

Kupa ile bilgisayara yazma elleri

“Gün boyunca bir şey olmadan işlev göremiyorsanız, bu bir bağımlılık.” (Istock)

“Özellikle kışın ellerim son derece kuru olurdu” dedi. “Üzerine çok fazla krema koymak zorunda kaldım. Ayrıca, dudaklarım – asla dışarı çıkmam [lip balm]. “

“Ama kahve içmeyi bıraktığımda, muhtemelen beni çok susuz bıraktığını fark ettim, sanırım, sürpriz değil – ama bundan önce düşünmedim.”

Bir CEO olarak Movchan, iş profesyonellerinin sürekli olarak üretkenliği artırmanın yollarını aradıklarını kabul etti – ancak kafeinin yorgunluğun “semptomlarını maskeleyebileceğini” önerdi.

Sabah ilk iş içmeli misin yoksa bir süre beklemelisin mi? Uzmanlar kafein rehberliğini ortaya koyuyor

“Bence birçok insan ve benim için kahve bir bağımlılıktı” dedi. “Gün boyunca bir şey olmadan işlev göremiyorsanız, bu bir bağımlılık.”

“Şu anda, sabah uyandığımda bir bardak su alabilirim ve gitmeye hazırım. Daha önce yapamadım.”

Bu nedenle Movchan, kahvenin bırakılmasının “denemeye değer” olduğunu söyledi – bu herkes için bir seçenek olmasa da.

Kadın içme suyu

Uzmanlar, güne bir bardak su ve protein, yağ ve minimal karbonhidrattan yapılmış bir kahvaltı ile başlayarak akıllı bir hareket olabilir. (Istock)

“Bunu yapmayacağınızı düşünseniz bile… sadece bir şans vermeye çalışın, bir hafta içinde nasıl gittiğini görün” dedi. “Bence çok, çok daha iyi hissetme şansınız çok yüksek.”

Sağlıklı seviyelerde kahve avantajları

Amerikan Tıp Derneği (AMA) tarafından yayınlanan yakın tarihli bir makalede, uzmanlar ve AMA üyeleri, “doktorların hastaları bildikleri” serisinin bir parçası olarak kafeinin vücut üzerindeki etkisini tartıştılar.

Uzmanlar, kahve içicileri tüketim seviyelerine dikkat etmeleri konusunda uyardı ve FDA'nın günde 400 mg'ın altında kafein olduğunu düşündüğünü belirtti.

Sağlık bültenimize kaydolmak için buraya tıklayın

Montana, Helena'daki St. Peter Sağlık Tıp Grubu'nda bir nörolog olan Dr. Nicole Clark, “Elbette gergin oluyorsanız, çok fazla kafein” dedi.

“Ancak, genel olarak, yaklaşık iki fincan kahve sınır olmalı çünkü bir fincan kahve 100 ila 200 miligram kafein var.”

Kafein, uzmanlara göre, egzersiz ve dayanıklılığa ve depresyona yardımcı olabileceğinden, “dopamini uyardığı” için avukatlarını sağlıklı seviyelerde olabilir.

Kupaya kahve döken kadın

Çok fazla kahve baş ağrısı ve migren, anksiyete ve yoksunluk belirtileri gibi sorunlara neden olabilir. (Istock)

Ancak çok fazla kahve, baş ağrısı ve migren, anksiyete ve yoksunluk belirtileri gibi sorunlara neden olabilir.

AMA, kafeinin faydalarını elde etmenin en iyi yolunun “küçük, sık dozlar” olduğunu söyledi.

Daha fazla sağlık makalesi için ziyaret edin www.Haberler/health

Palo Alto, California ve Stanford Üniversitesi Tıp Fakültesi'ndeki Gaziler İşleri Sağlık Sistemi'nde bir nörolog olan Dr. Shannon Kilgore, kafein ilaç olarak görülürse daha küçük porsiyonların en iyisi olduğunu söyledi.

Bu, “standart Amerikan kahve kupasının aksine bir seferde 20 miligram ila 100 miligram” anlamına geliyor.

“Kafein ilaç olarak görülüyorsa, daha küçük bölümler en iyisidir.”
“O zaman, zihinsel performansınızın geciktiğini hissetmeye başladığınızda, biraz daha alın – 14.00'e kadar”

Haberler Digital'e verdiği demeçte, New York City bölgesinde bulunan sertifikalı bütünsel beslenme uzmanı Robin Decicco, kahve içicilerini bir süre almayı yavaşça azaltarak içeceğe olan güvenlerini test etmeye teşvik etti.

Sağlık ve fitness içme suyu

Bir uzman, sulu kalın ve enerji seviyelerini doğal olarak artırmak için egzersiz yapın. (Istock)

“Eğer dahil olursan [it] Zaman zaman, kafeinin gerçekten performansı/zihinsel netliği arttırdığını vb. Artırıp artırmadığını açıkça fark edebileceksiniz “dedi.

Kafein de uykuyu bozabilir, Decicco belirtti.

Kafein tüketmeden doğal olarak odağı ve enerjiyi arttırmak için nemlendirilmesini ve egzersiz yapmayı önerdi.

Haberler uygulamasını almak için buraya tıklayın

“Müşterilere her zaman kalkmaya ve yürümeye başlamalarını, merdivenleri almalarını, biraz uykulu hissettikleri anda biraz çömelme yapmalarını söylüyorum.” Dedi.

“Hareket kesinlikle yardımcı olur. Özellikle günün erken saatlerinde güneşe maruz kalma, beyin ve ruh hali sağlığına da yardımcı olur ve sirkadiyen ritiminizi düzenleyebilir.”