Bebeğin yeni gözlüğüne verdiği sevimli tepki dünya çapında ilgi görüyor: 'Kalpleri eritiyor'

poem

New member
Bu içeriğe erişim için Haberler'e katılın

Ayrıca hesabınızla belirli makalelere ve diğer premium içeriklere özel erişim – ücretsiz.

E-postanızı girip devam düğmesine bastığınızda, Mali Teşvik Bildirimimizi içeren Haberler'in Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.

Geçerli bir e.

Sorun mu yaşıyorsunuz? Buraya tıklayın.

Yeni gözlüğüne tepki veren bir bebeğin sosyal medyada paylaşılan videosu dünya çapında ilgi uyandırdı ve TikTok ve Instagram'da 100 milyondan fazla izlendi.

Bebeğin annesi Stephanie Mazzone-Meyer, 1 yaşındaki Liam Frederick'in yeni gözlüğünü denediği videoyu yayınladı ve gördüklerinden hoşlandığı açıktı. (Bu makalenin üst kısmındaki videoya bakın.)

Mazzone-Meyer, deneyim hakkında yalnızca Haberler Digital'e konuştu.

KÖRLÜKLE KARŞILAŞAN ÇOCUK HAYATINI DEĞİŞTİREN GÖZ CERRAHİSİ OLDU: 'BÜYÜK BİR LÜTUF''

Video alınmaya başladığında kendisi ve kocasının New York'taki evlerinden Wisconsin'e doğru bir yolculukta olduklarını söyledi.

“Kişisel Instagram'ımda yavaş yavaş ilgi görmeye başladı, bu yüzden o yolculukta videoyu TikTok'a yüklemeye karar verdik” dedi.

Bebek Liam'ın gözlük taktığı ve annesi Stephanie Mazzone-Meyer ile şakalaştığı görülüyor. (Stephanie Mazzone-Meyer)

“16 saatlik araba yolculuğu sırasında uyuyakaldım ve yüzbinlerce izlenmeyle uyandım ve sadece birkaç saat sonra 1 milyonu ve sonunda 75 milyonu kırdık” dedi.

Şu ana kadar video İtalya, Şili, İspanya ve Hollanda da dahil olmak üzere birçok ülkedeki haber bültenleri tarafından paylaşıldı.

“Bu şimdiye kadar gördüğüm en iyi video.”
Mazzone-Meyer, aldığı yorumların iç açıcı olduğunu ve bazı kişilerin “Bu şimdiye kadar gördüğüm en iyi video” yorumunu yaptığını söyledi.

Başka bir kişi, “Berbat bir hafta geçiriyordum, sonra oğlunuzun videosunu gördüm ve tüm günümü altüst etti” yorumunu yaparken, bir başkası da “İş yerinde çok çirkin ağlıyorum!” dedi.

ÇOCUKLARIN BESLENMESİNDE ULTRA İŞLENMİŞ GIDALARI AZALTMAK İÇİN EBEVEYNLERE İPUÇLARI

Anne şunları söyledi: “Videom aynı zamanda diğer ebeveynlerin de bebeklerinin göz sağlığına odaklanmasına ve görsel olarak bir sorun veya şaşılık olduğunu fark ettiklerinde göz doktoru randevusuna öncelik vermelerine yardımcı oldu.”

Daha fazla Sağlık makalesi için şu adresi ziyaret edin: www.Haberler/health

Şöyle ekledi, “Umudum Liam'ın başkalarına da neşe getirmesidir; bize her gün getirdiği neşenin aynısını. Dünyadaki kısa süresi boyunca çok şey yaşadı ve hala baktığınızda kocaman bir gülümseme vermeyi başarıyor. ona.”

Bebek Liam koltukta bir bebeğin yanında oturuyor.

Yeni gözlüğünü takan Bebek Liam, Wisconsin'de ailesiyle biraz vakit geçirirken elinde bir oyuncak bebekle sandalyede otururken gösteriliyor. (Stephanie Mazzone-Meyer)

Ayrıca, “İyilik saçıyor. Her gün aldığımız yorumların da bunu doğruladığını düşünüyorum.”

“O tamamen farklı bir bebek.”
Mazzone-Meyer, Liam'ın rahimde anormal taramalara sahip olması ve erken doğması nedeniyle çocuk doktoru ve bakım ekibinin, Liam'ın üç haftalık YYBÜ'de kalışının ardından bir dizi test önerdiğini söyledi; bunlardan biri optometrist randevusuydu.

İlk randevuda bebeğin gözleri biraz ileri görüşlü görünüyordu ve bu endişelenecek bir durum değildi.

RFK JR. DR. MARK SIEGEL 'HASTA BAKIM SİSTEMİ' SÖYLÜYOR

Doktoru aylar sonra bir kontrol randevusu almaya karar verdi ve o sırada hemen gözlüğe ihtiyacı olduğu belirlendi.

Mazzone-Meyer, Liam'ın her zaman gülen bir bebek olduğunu söyledi.

Bebek Liam, gözlük taktığı ilk günde gözlüklerinin ardından bakıyor.

Bebek Liam yeni gözlüğünü taktığı ilk günde gösteriliyor. Sonunda annesi “Bizi ve dünyayı görebiliyor” dedi. (Stephanie Mazzone-Meyer)

Bebeği yeni gözlük aldığından beri, onun daha çok gülümsediğini (tabii bu mümkünse), daha çok kaptığını ve daha çok oynadığını fark etti.

Mazzone-Meyer, “Yeni özellikleriyle tamamen farklı bir bebek” dedi.

SAĞLIK BÜLTENİMİZE KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYIN

“Bilinmeyen bir sorunu olması beni üzüyor – ama şimdi [we’re] Onu yakaladığımız için çok mutluyuz ve o bizi ve dünyayı görebiliyor.”

FOX HABER UYGULAMASINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

Mazzone-Meyer ekledi, “Amerika'da ve dünyada insanların zor zamanlar geçirdiğinin bir sır olmadığını düşünüyorum. Liam'ın videosu insanların günlük yaşamlarına neşe, mutluluk ve pozitiflik getiriyor.”

Bebek gözlükleri

“Bilinmeyen bir sorunu olması beni üzüyor – ama şimdi [we’re] Onu yakaladığımız ve bizi ve dünyayı görebildiği için çok mutluyuz” dedi bebeğin annesi. (Stephanie Mazzone-Meyer)

“Sadece videosunu izlemek bile en soğuk kalpleri bile eritebilir” dedi.