Anne sık sık kızının kız kardeşiyle karıştırıldığını söylüyor: 'Benim mini-benim'

poem

New member
Bir anne ve kız, insanların nasıl ve neden kardeş olduklarını düşündüklerini paylaşıyor.

Kaliforniya yerlisi 40 yaşındaki Kelly Cantu ve 20 yaşındaki kızı Madison, sıklıkla kardeş olduklarıyla karıştırıldıklarını iddia ediyor.

Kelly Cantu, kızı doğduğunda henüz 20 yaşında olduğunu ve Jam Press'in haberine göre kendi “mini bana” sahip olacağı için heyecan duyduğunu söyledi.

ARAŞTIRMALAR, YAŞLANMANIN YAVAŞLAMASININ MEVCUT İLAÇLARIN SÜRPRİZ YARARLARI OLABİLECEĞİNİ GÖSTERİYOR

Çıkış, bunun sadece arzulu bir düşünce olmadığını belirtti.

Kızı büyüdükçe ikili arasındaki benzerlikler ortaya çıkmaya başladı.

Bir anne ve kız, insanların nasıl ve neden kardeş olduklarını düşündüklerini paylaşıyor. Sağ tarafta hangisinin hangisi olduğunu söyleyebilir misiniz? (Reçel Basın)

Sonunda, genç Madison 13, anne Kelly ise sadece 33 yaşına geldiğinde insanlar ikisinin kardeş olup olmadığını sormaya başladı.

İçerik yaratıcısı Kelly Cantu, What's the Jam'e “Başladığında lisedeydi” dedi.

CDC'YE GÖRE BU EN SAĞLIKLI SEBZEDİR: 'BESLENME GÜCÜ'

“Bu, onu almaya gittiğimde oluyordu. Sürekli olarak onun kız kardeşi veya başka bir öğrencisiyle karıştırılıyordum” dedi.

“İkimiz de bunu çok komik bulduk.”

Madison Cantu, “Arkadaşlarım ve diğer sınıf arkadaşlarım annemle ilk tanıştıklarında her zaman onun kız kardeşim olup olmadığını sorarlardı. Ebeveynleri de her zaman aynısını yapardı!”

Jam Press'ten Hikaye (İkizlerin Kızı Anne)

Jam Press'in haberine göre Kelly Cantu, kızı Madison Cantu'yu doğurduğunda henüz 20 yaşında olduğunu ve kendi “mini bana” sahip olacağı için heyecanlandığını söyledi. Burada her iki fotoğrafta da anne ve kızı görülüyor. (Reçel Basın)

İkili, o zamandan beri durmadığını söyledi. Bunun sadece halka açık yerlerde değil, çevrimiçi ortamda da gerçekleştiğini söylediler.

Kelly Cantu, “Ne zaman dışarıda olsak ve ona 'Kız Bebek' dediğimde biri benim onun annesi olduğumu öğrendiğinde, insanlar her zaman 'Sizin kardeş olduğunuzu sanıyordum' diyor.”

ÇALIŞMA ÖNERİLERİ, İNSANLARDA BEKLENEN YAŞAM SÜRESİNİN DAHA FAZLA ARTMASI MUHTEMEL DEĞİL

Anne bunun bazen utanç verici hale geldiğini söyledi.

“Madison gençken gülerdim” dedi. “Ama bazen utanıyorum. Özellikle de insanlar ona sahip olduğumda kaç yaşında olduğumu sormaya başladığında.”

Sonunda, genç Madison 13 yaşına, anne Kelly ise sadece 33 yaşına geldiğinde insanlar ikisinin kardeş olup olmadığını sormaya başladı. Anne Kelly Cantu solda bebeğini tutarken görülüyor; sağdan çekimde ise en sağda. (Reçel Basın)

Ancak genç Cantu, bunu zaman zaman duymaktan çok mutlu olduğunu söyledi.

“Bunun komik olduğunu düşünüyorum ve onun iyi genetiğinin bana da yansıyacağını umuyorum. İnsanlar onun kız kardeşim değil de ebeveynim olduğunu öğrendiklerinde her zaman şok oluyorlar” dedi.

SAĞLIK BÜLTENİMİZE KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYIN

Ve “genellikle onun nasıl bu kadar genç göründüğüne dair yorum yapıyorlar.”

“O çok güzel bir kadın olduğu için onur duydum. Herkes bunu söylüyor ve ben de bunu biliyorum. Umarım 40 yaşıma geldiğimde de aynı derecede güzel görünürüm!”

Genç Cantu, “Bunun komik olduğunu düşünüyorum ve onun iyi genetiğinin bana da yansıyacağını umuyorum” dedi. “İnsanlar onun kız kardeşim değil de ebeveynim olduğunu öğrendiklerinde her zaman şok oluyorlar.” (Reçel Basın)

Anne-kız ikilisinin sıklıkla uyumlu renklerle dışarı çıktığını söylediler.

Şu anda İngiltere'de yaşayan Kelly Cantu, “Eşleştirmeyi seviyorum… Uyumlu renkleri eşleştirmeye ya da en azından giymeye çalışıyorum. Aslında bize eşleşen Noel kazakları ve Noel pijamaları sipariş ettim” diye ekledi.

Soldaki Kelly Cantu, “Birbirimize benzediğimizi duyduğumuz her anı seviyorum. Kızım benim için dünyadaki en güzel insan, bu yüzden birinin benzediğimizi düşünmesi benim için çok şey ifade ediyor” dedi. (Reçel Basın)

Ayrıca, “Bir keresinde Madison'a daha çok benzemek için saçımı koyuya boyamıştım.”

İkili, benzerliklere adım attıklarını söyledi.

Daha fazla Sağlık makalesi için şu adresi ziyaret edin: www.Haberler/health

Kelly Cantu, “Birbirimize benzediğimizi duyduğumuz her anı seviyorum. Kızım benim için dünyadaki en güzel insan, bu yüzden birinin benzediğimizi düşünmesi benim için çok şey ifade ediyor” dedi.

Jam Press, aileleri ve arkadaşlarının bile ikisinin “pratik olarak aynı” olduğunu düşündüğünü belirtti.

Anne ve kızı, “birbirlerinin en iyi arkadaşları” olduklarını söylüyor. (Reçel Basın)

Kelly Cantu, “Annem bana her zaman ne kadar benzer göründüğümüzü ve nasıl davrandığımızı unutamadığını söyler. Sanırım artık daha da fazlası var… Kızımla benim çok iyi arkadaşlar olduğumuzu ve her yere birlikte gittiğimizi ve oldukça benzer davrandığımızı söyleyebilirim.”

FOX HABER UYGULAMASINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

Anne, insanların bu kadar yakın olmalarını “tuhaf” bulduklarını söyledi.

Ancak her iki kadın da bunu umursamadıklarını, çünkü kendilerini “birbirlerinin en iyi arkadaşları” olarak hissettiklerini söyledi.

Maureen Mackey, Haberler Digital'de yaşam tarzı bölümünün yönetici editörüdür.